Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Προς πρόσφυγες




Το Δένδρο

Το προσφυγικό  είναι ένα μεγάλο θέμα καυτό και αυτή τη στιγμή ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Ευρώπη και περισσότερο από όλους, για την Ελλάδα, ως πρώτη χώρα εισόδου, αλλά και αποκλεισμού των  "προσφύγων".
Είναι  μεγάλο, γιατί αν ανατρέξουμε στις ρίζες και στις αιτίες του, θα διαπιστώσουμε ότι αυτό που
αναζητούσε πάντοτε ο άνθρωπος σε αυτή τη γη, ίσως ως παιδί των άστρων, ήταν μια πατρίδα, ένα λιμάνι,  ένα σπίτι, ένα νησί, μία θαλπωρή .
Την βρήκες ;
'Όχι ποτέ.
Τριγυρίζει, ξεριζωμένος, εδώ και εκεί,  περιπλανώμενος πλανήτης, και όχι άστρο φωτεινό, μέσα σε ένα κόσμο που η βία, η ψεύτικη ευσπλαχνία κυριαρχεί.
Σαν ένα δένδρο χωρίς ρίζες, χωρίς χώμα,  χωρίς φροντίδα,   χωρίς καρπό, τεμαχίζεται, ακρωτηριάζεται  πολτοποιείται , ομογενοποιημένος πολτός, σε μία αδίστακτη πολυεθνική ΜΗΧΑΝΗ.

Ο Αλέξανδρος Δουμάς στον κόμη Μοντεχρήστο  κάνει τη σωστή ερώτηση. και ο Οδυσσέας επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από πολύχρονη απουσία του ΝΟΥ.
Αναρωτιέται ποιος τον έχει βάλει στη φυλακή. και ποιος στον ωκεανό των συναισθημάτων του τον πνίγει  κάθε στιγμή.
Ποιος έχει συμφέρον από όλα αυτά;
Όποιος έχει συμφέρον για όλα αυτά, αυτός κρύβεται πίσω από το τεράστιο πρόβλημα αυτό, το προσφυγικό. Αυτός, το δημιουργεί.
Το προσωπείο, είναι η δήθεν συμπόνοια, η  απάνθρωπη φιλανθρωπία των κερδοφόρων ΜΚΟ  και ο χειρισμός της κοινής γνώμης μέσω του οίκτου και του αυτοοίκτου σε τρικυμιώδες θυμικό.
Όλοι τους  αισθάνονται  "πρόσφυγες  μετανάστες "   και τρέχουν και βοηθούν
Ποιους;
Τους  καημένους πρόσφυγες και τους μετανάστες;
Όχι βέβαια.
Υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει πως αυτοί οι αχυράνθρωποι  κυβερνητικοί τρέφουν αισθήματα ευσπλαχνίας για τους πρόσφυγες και οι δισεκατομμυριούχοι τραπεζίτες και έμποροι των εθνών μαζί; Η ακόμη χειρότερο αισθάνονται  "ίσοι"  με  όλους εμάς και είναι αντιρατσιστές σωστοί;
Μόνο οι μωροί και οι νήπιοι αναμασούν και συντηρούν αυτή την προπαγάνδα της ντροπής καθώς και οι πληρωμένοι δολοφόνοι της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τιμής.

Υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος, που να θεωρεί  πως οι  ιθύνοντες  διεστραμμένοι εγκέφαλοι που το δημιούργησαν, θα λύσουν αυτό το πρόβλημα με τη χορήγηση σωσιβίου που δίνουν στους πρόσφυγες όταν φθάσουν στην στεριά.
Ή νομίζει κανείς πως όλοι αυτοί είναι  "πρόσφυγες" ,  που φεύγουν από την χώρα τους χωρίς κάποια κεντρική  γραμμή, για του που θα κατευθυνθούν, πως και γιατί;
Ποιος κερδίζει από όλα αυτά;
Σίγουρα είναι πολλά τα λεφτά και είναι  ένας από τους λόγους που προωθείται το θέμα αυτό μέσα από περιοδικά και κανάλια εμετικά.
Ο άλλος είναι, ο γνωστός.Η παγκόσμια κυριαρχία.
 Μας θέλουν όλους, πρόσφυγες και  ξεριζωμένα δένδρα , ΙΣΟΥΣ μεταξύ μας αλλά όχι ίσους με αυτούς, να δουλεύουμε  στην σύγχρονη φάρμα  με το μαστίγιο και το πιστόλι στον κρόταφο  του  αρχιεργάτη σε ένα εργοτάξιο μιας πολυεθνικής και γραφειάκι 1χ1 χωρίς αέρα αναπνοής.
Η λύση ποια είναι;
Η λύση δεν είναι να δίνεις, επειδή τα λυπάσαι, ελεημοσύνη στα παιδιά των φαναριών που δεν την παίρνουν ποτέ τα ίδια, συντηρώντας το κύκλωμα  των εκβιαστών, αλλά να κατεβαίνεις κάτω από το αυτοκίνητο, να τους πιάνεις και να τους σέρνεις στην εθνική οδό,πίσω  σου, δεμένους με σχοινί γερό..'Ετσι απελευθερώνεις από τον τρόμο και την εκμετάλλευση, τον παιδικό πληθυσμό. Και δεν θα ξανατολμήσει κανείς να βάλει ένα παιδάκι στα φανάρια να ζητιανεύει λίγα ψίχουλα της στοργής σου.
Η λύση είναι να σταματήσεις να λυπάσαι αυτούς τους ανθρώπους, γατί στην ουσία λυπάσαι τον εαυτό σου και δεν του κάνεις καλό. Γίνεσαι ζητιάνος και όχι πολεμιστής.
Αυτοί ο άνθρωποι,  οι πραγματικά αδύναμοι και πρόσφυγες δεν θα λύσουν ποτέ το πρόβλημα τους με ένα κομμάτι  ψωμί που θα τους δώσεις εσύ, με μπόλικη  σπουδαιοφάνεια  και ικανοποίηση του ΑΝΤΙΝΟΟΥ και του ΚΤΗΣΙΠΠΟΥ, αυτιστική.
Πάψε να νιώθεις ζητιάνος πρόσφυγας και μετανάστης και γίνε ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, άνθρωπος της γνώσης και εξερευνητής.
Μην απλώνεις το  χέρι σου γυρεύοντας τη δόση σου, δανεικά και ψίχουλα αντινοϊκά.
Το χρέος σου είναι
1.  Να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου με τον έλεγχο  του κέντρου των αποφάσεων σου. και του Θυμικού.
2. Να γίνεις πολεμιστής. μαχητής και όχι γυρολόγος  κλαψούρης εκμαυλιστής
3.Να βοηθήσεις την πατρίδα σου που δεν έχεις πια και σε λίγο θα πάρεις την προσφυγιά μαζί με όλα σου τα παιδιά
4. Να καλέσεις την ξεριζωμένη γενιά των Ελλήνων πίσω, να δώσουν αυτή την μάχη όλοι μαζί για την ΕΛΛΑΔΑ και την όρθια ανθρωπιά.
Τους υπόλοιπους τυράννους , μικρούς και μεγάλους  τύφλωσε τους με μια αγριελιά.
Πως;
Άνοιξε τα μάτια σου και ΒΛΕΠΕ. γύρω σου,  μη τα κρατάς ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
Τα ΔΕΝΔΡΑ πρέπει να έχουν τις ρίζες τους,το χώμα τους , τον κήπο τους,το ΚΤΗΜΑ τους,για να βγάζουν καρπό και όμορφα άνθη ευωδιαστά, όμορφα ανθρώπινα όντα με ουσία ΦΑΙΑ.


Ο Οδυσσέας στη Χώρα της  Μνημοσύνης
Λέανδρος Λαμπρινός 
15 03   2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί δεν γίνεσαι η αλλαγή... που θέλεις να δεις στον κόσμο;